Življenje je lepo

Sprehodi se z nami :)

Maja Šest, Ponovna povezava

Ponovna povezava lahko prinese vaše življenje nazaj v ravnovesje in omogoči celjenje na vseh ravneh. – telesni, duševni , čustveni in duhovni.

 Ponovna povezava ponuja dva načina uporabe :

Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo(Reconnective Healing®)  ali osebno ponovno povezavo (The Reconnection ®).

Razlika med njima je v samem postopku izvedbe, predvsem pa v namenu -  najbolj preprosto pa bi jo opisali takole. Reconnective Healing® pomaga, da hitreje obnavljamo svoje celice, da smo kot celota bolj v harmoniji. Osebna ponovna povezava (The Reconnection™) pa nam pomaga, da lahko dostopamo do več, da smo hitreje in bližje svoji življenjski poti, svojemu poslanstvu, naši resnični biti. Gre za dva različna procesa, ki skupaj tvorita harmonično celoto ter nam prinašata ravnovesje in razvoj.

Reconnective Healing ® (Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo ) za ravnovesje in dobro počutje !

 Gre za globalno priznano novo raven alternativnega zdravljenja, ki uporablja celovit spekter vibracijskih frekvenc s tako močjo, da omogoča spontana ozdravljenja. To lahko prinese vaše življenje nazaj v ravnovesje in omogoči celjenje na vseh ravneh -  telesno, duševno , čustveno in duhovno . Resničnost obstoja teh frekvenc se je jasno pokazala tako v praksi kot tudi v znanstvenih laboratorijih. Reconnective Healing je pogosto izkušnja, ki spreminja življenje !

 

Ponovna povezava je v obliki darilnega bona lahko lepo in malce drugačno darilo, s katerim boste razveselili svoje najbližje, prijatelje ali sodelavce in jim pomagali pri tem, da si pomagajo sami.Reconnection ® (Osebna ponovna povezava)  za pospešitev vaše življenske poti - da boste hitreje dostopali do več !

Ponovno povezavo ( Reconnection ®), se opravi le enkrat v življenju - le ta vas lahko uglasi na povsem nove  frekvence ( širokopasovnega spektra svetlobe, energije in informacij),  ki vam pomagajo narediti korak naprej na vaši življenjski poti. Ponovna povezava prinaša jasnost in vedno večkrat se boste  zavedli da se nahajate na pravem mestu ob pravem času. Stvari ter dogodki se enostavno »poklopijo« vse pade na svoje mesto kar omogoča, da  začnete živeti bolj polno v skladu z vašimi največjimi potenciali !

 Znanstveniki so dokazali, da je ta informacija tako močna, da se pričnejo v telesu obnavljati celo DNK povezave.

The Reconnection ® (Ponovna povezava) je povsem nova oblika zdravljenja.

 Pri zdravljenju s ponovno povezavo terapevt oz. izvajalec ponovne povezave vzpostavi v prostorupolje energije višje frekvence, ker je v tem polju višje frekvence tudi oseba, se sama prične povezovati s to energijo. Pri tem celice našega telesa dobijo informacijo, kako delovati, da pride do ozdravitve.

Kot pravi dr.Eric Pearl (»oče« in učitelj ponovne povezave) :

"Sodeč po tem, kar sem videl doslej, ni ničesar, česar zdravljenje s ponovno povezavo ne bi moglo pozdraviti."

Nekatera ozdravljenja so hitra in skoraj čudežna, v drugih primerih pa ni, ali pa vsaj ni videti nobenega takojšnjega učinka. Le-ti se lahko pojavijo pozneje, ko organizem preko drugih poti na katere so energije vesolja vplivale, sam začne premagovati bolezen.Če pa tudi to ne, je zdravljenje delovalo na povsem drugem nivoju (duše) in človek potrebuje doživeti po zakonih vesolja določeno izkušnjo ali lekcijo.

Nekateri izmed učinkov ponovne povezave so lahko  :

  •  povezava  z  virom vsega zdravljenja
  • izboljšanje in pospešitev vašega zdravljenja in osebnega  razvoja
  • aktiviranje mirujočih niti DNK ( neomejene možnosti )
  • povečanje vašega zaznavanje , zavesti in psihičnih sposobnosti
  • daje večjo sposobnost izražanja sanj ter njihove intenzivnosti
  • omogoča, da pridete nazaj v ravnovesje
  • pomaga v primeru raznih zasvojenosti ( okrevanje od drog / alkohola / zasvojenost     z  igralništvom)  
  • izboljšuje samozavest , občutek lastne vrednosti in prepričanj, izboljša jasnost ter  zmožnost koncentracije
  • odstranjuje travme preko ne travmatskega načina
  • odstranjuje čustvene blokade
  • omogoča vam boljše , odzivanje  na konfliktne in stresne  situacije
  • pospešuje duševne procese
  • v vas se pretakajo nove informacije
  • poveča  proces kreativnosti in samoizražanja
  • prinaša harmonijo in red v kaos
  • omogoča odprtost  za vzpostavo osebne ponovne povezave

 

Za rezervacijo termina kontaktirajte Majo Šest na tel. 051-346 912 ali  po elektronski pošti na  maja@povezan.si   

 

Ponovna povezava je proces, ki se ga izvede samo enkrat v življenju in vas poveže s prvotnim načrtom vašega pravega življenjskega namena ter vas pripelje do višje ravni delovanja z vašim celotnim potencialom, ki ga imate. Z drugimi besedami:

Pomaga vam usmeriti in pospešiti vašo življenjsko pot in smer, skozi to pot se boste močneje in globje povezovali s samim seboj in postali bolj uglašeni s svojo notranjostjo in vašim namenom bivanja na vseh ravneh.